dimecres, 16 de gener del 2013

TURISME RURAL

El turisme rural o agroturisme és l'activitat turística que es realitza en un espai rural, habitualment en petites localitats o fora del casc urbà en localitats d'una mida més gran.
Típicament, i en algunes zones de manera obligada, s'estableixen en edificis històrics o de construcció tradicional de la comarca.
Avui us presento la nostra casa rural http://www.casautxafava.com
Una casa del S.XVIII situada al cor de la comarca del Pla d'Urgell.
Aquest any 2013 farà 8 anys que vam obrir la casa rural, i, a part, el 13 és el meu número de la sort perquè vaig nèixer en divendres i tretze.
Tot i la crisi que estem tenint, jo crec que queda l'esperança i l'optimisme que aquest any serà un bon any. En aquesta vida s'ha de mirar endavant i els mals moments et porten noves situacions i t'enssenyen nous reptes.
Quan jo vaig fer la casa rural tothom me deia: "Qui vols que vingui aquí al Pla d'Urgell, si no hi ha res per veure?", ara per ara ja és una realitat i els nostres clients són uns enamorats de la comarca, no els cal turisme massiu ni grans monuments, amb els nostres camps dedicats a l'agricultura i les nostres postes de sol en tenem més que suficient.
Així que, si alguna vegada passeu per la nostra comarca, no oblideu de venir a visitar-nos.



 
 

2 comentaris:

  1. Hola Soc el Toni,

    Felicitats per la iniciativa del blog.

    El nostre grup es visitant habitual, ja ni m'enrecordo de quan va ser la primera vegada que hi vam ser. De la casa, i realment es totalment recomanable per tot, la casa, la tranquilitat de l'entorn, el poble,... però sobretot pel tracte de la mastresa.

    La millor recomanació que puc donar es el fet que som un grup de 4 famalies amb 7 nenes, 15 persones i els nens han gairebé crescut amb la casa a la seva vida. De fet ells no van a Vila-Sana, sino que diuen: "Quan anem a Utxafava"?



    ResponElimina
  2. Recolzo totalment el comentari d'en Toni :)

    Casa Utxafava és una casa fantàstica on ens hi trobem com a casa, per no dir que millor, i la seva mestressa, la Irene, ens fa sentir com si realment fóssim part de la seva família.

    A banda d'això, la gent de la comarca és molt maca, tothom ens ha tractat sempre molt bé, com els membres de l'hípica "El lliri blau de Linyola", o les visites guiades (o lliures) de l'estany d'Ivars i Vila-sana, o anant a visitar el museu de la joguina de Verdú, o anant de compres per Mollerussa...

    En fi, que és una comarca que no te l'acabes, i que no deixa mai de sorprendre't :)

    Elena

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari.....